Ett annorlunda och roligt tidsfördriv

Första slumpade favoriten är ett tidsfördriv. Några "ljuslinjer" följer din mus och bildar häftiga mönster.



http://www.eigelb.at/HP/Links/SpecialEffects/Grappa/DelayedTrace/

Ny katergori: Slumpade favoriter

Jag har nu skapat en ny kategori. Slumpade favoriter kommer innehålla b.la. roliga och annorlunda tidsfördriv, roliga klipp m.m. Ger ett smakprov lite senare.

Försöker fixa datorkrångel

Min dator har under en längre tid bara dött när man har gjort något en längre stund, även om man har strömkabeln i. Pappa har tidigare tagit med den till sitt jobb, men det felet de hittade var bara att det var någon installering som sa åt datorn att stängas av efter 15 min med strömkabeln inkopplad. Detta hjälpte såklart inte problemet.

Idag så har pappa pratat med dem igen och då skulle jag ta ur batteriet och inte ha inkopplad strömkabel i 15 min. Sedan skulle jag bara koppla in strömkabeln. Fungerade det att ha igång datorn med enbart ström skulle jag sätta i batteriet (det jag gör nu). Så jag får helt enkelt se hur det går. Skulle det ändå inte fungera ska jag uppge mitt serienummer.

Helgen som varit: Söndag - Hemgång med mellanlandning

Idag var det dags att åka hem. Vi har mest slappat idag.

På vägen hem blev det en mellanlandning hos min fästman <3 Sov över där.

Helgen som varit: Lördag - Stan och bio

Idag var vi en sväng på stan. På kvällen gick vi på bio och såg "Flickan som ovan". Jag har läst boken. Filmen var sådär, förstod ju handlingen, men den var hände konstigt. Inte bra inte dålig.

Helgen som varit: Fredag - Hyrfilm

I fredags åkte jag och hälsade på min bästa vän. Idag gjorde vi inte så mycket vi hyrde tre filmer och såg på två av dem. De vi såg på var "Prinsessa" och en jag inte kommer ihåg vad den heter. Ingen av dem var bra.

Min favoritartist - Shorty

Shorty har i många år varit min favoritartist. Hennes låter har hjälpt mig när jag mådde som sämst. Eftersom jag inte kommer åt hennes webbsida sökte jag efter hennes låtar på youtube. Jag lägger upp mina favoriter därifrån.









Nedanstående är en del av de som hjälpte mig när jag mådde som sämst.




Konstig dröm

En f.d tjejkompis till mig var gravid. Tydligen var jag pappa till barnet (hur nu det går ihop när jag är tjej). Sedan kom det fram att det var en man som var pappa till barnet. Vi var ute på en promenad i min hemort. Det var lite snö ute. Vi gick till skolans fotbollsplan. Helt plötsligt fick hon värkar, barnet var påväg. Jag ringde en massa nummer från hennes mobil, fick tag i hennes pappa och en ambulans. Det var staket runt fotbollsplanen och ingen ingång för ambulansen att köra in. De försökte lyfte henne upp på en bår, helt plötsligt blev hon en älg. Jag och en annan gick upp för en "trappa" med ståltrådsstaket på sidorna, detta brast när vi var längst upp. Älgen (min f.d kompis) hade hamnat med huvudet i snön och kom inte loss.

Gick inte som planerat

Jag är fortfarande sjuk, dock på bättringsvägen. Blev med andra ord inget prov idag och inte kan man träffa älsklingen heller. Har en fruktansvärd huvudvärk.

Inte kry

Känner mig inte direkt kry om man säger så. Blir väl till att kurera mig med te och honung, strepsils, näsdukar och vila för jag SKA göra provet på fredag.

Åtta underbara månader

Idag är det 8 månader med min älskling <3

Status: Min nya studieteknik

Min nya studieteknik är verkligen effektiv. Har gjort klart i princip allt inför provet nu. Har börjat lite med inlämningsuppgifterna.

Resultat

Jag blev godkänd på inlämningsuppgifterna och fick VG på provet :D

Ny studieteknik

Inför nästa prov och inlämningsuppgifter tänkte jag prova en ny studieteknik istället för den jag provade förra gången.

Förra gången skrev jag ner för hand först, blev naturligtvis rörigt, skrev rent och sortera på datorn och skrev sedan ner det renskrivna för hand.

För att spara lite tid så ska jag istället skriva det sirekt på datorn så att det blir renskrivet och ordning på det hela. Sedan skriver jag ner det för hand igen.

Mina besökare
Totalt:

RSS 2.0