Båtfärd

Idag följde jag med min pappa och farbror ut med båten.



Fästningen och något som jag tror är ett värdshus.

Klippor.


Jag försökte ta kort på en klipprensa, men jag misslyckades.
Båten gungade för mycket

Denna gången gick det bättre.
Pappa fick en fisk som han sedan slängde i igen.

En mås (tror jag).
Jag kom fram till att jag fortfarande blir sjösjuk lätt.


Flitighet är mördan värd

Idag har man vart flitig :p

Jag har ringt CSN angående ansökningsblanketten, ringt stubo angående leverans av möbler, vart på banken och arbetsförmedlingen (ny adress osv), adressändrat, skickat efter ny premunation på antivirusprogrammet (därav varför jag vart på banken + att jag skulle hämta ut pengar för det jag har retunerat).


Bio

Idag ska man se The Dark Knight på första parkett, nackspärrsvarning xD


Datorkrångel

Jag vet inte vad det tog åt min dator förut. Den vägrade öppna program, vägrade stänga ner på program, aktivitetshandlaren krånglade osv :S

Ny design

Nu har jag ändrat på designen efter lite om och men :D
Tack vare http://www.designadinblogg.se

Varför...

...tänkte jag inte på att sätta in fläkten tidigare? Jag vet ju att den står i garderoben och kunde slippa bli svettig vid datorn.


Sol och svett

Med det varma vädret orkar man inte göra mycket. Man badar princip i svett även om man bor framför fläkten. Det är för varmt, men man ska väl inte klaga antar jag.

I väntan på något nytt

Jag har skaffat en ny blogg. Jag är väl egentligen inte mycket av en bloggare med text, men det får väl ändras på nu. Jag försökte få till en fin header, men den blev inte bra så tills vidare blir det en av mallarna. Jag har tidigare erfarenheter att sätta ihop layouter osv, men det brukar inte bli bra. jag brukar göra något enkelt, men jag vill lära mig mer avancerade saker. Förhoppningsvis lär jag mig mer om det på universitetet.

Välkommen till min nya blogg!

Jag kan väl kanske börja med att berätta lite om mig själv. Jag är 19 år och till hösten ska jag plugga webbdesign på universitetet. Jag flyttar ca 80 mil norrut. Det blir en upplevelse. Jag har bott i samma lilla samhälle i hela mitt liv, vi flyttade från en lägenhet till ett radhus. Familjen har en katt på 12 år som heter Bella (jag döpte henne). Jag bor tillsammans med min föräldrar och min äldre bror.

Mina besökare
Totalt:

RSS 2.0