Grattis till mig! :D

Idga fyller jag 21 år :D Fick presenter av familjen idag: två tunikor, två klubbor, pengar och en yogamatta (önskade mig den redan i julas). Imorgon blir det släktkalas.

Finns en nackdel idag. Jag har extremt tråkigt och vill göra något, men allt stänger ju vid 15 :(

Årets första dopp och valp

I lördags tog jag årets första dopp. Var inte alltför kallt i början, men blev skönare efter ett tag. Så jag fick jag träffa en valp på sex månander, så söt :D Han verkar gilla mig ^^

Godkänd validering

Har glömt att säga att jag blev godkänd på valideringen. Fick göra den två gånger då det på första gången stod att det var läraren som ansvarar för valideringen också hade gjort valideringen. Blev dock godkänd båda gångerna.

Validering

Jag ska validera om en timme, nervöst! Hoppas jag klarar det så jag inte behöver läsa kursen.

Betyg

Jag fick VG i kursen människan socialt och kulturellt :D Jag hade förväntat mig ett G så när det stod VG blev jag så chockad att jag var tvungen att kolla igen.


Frisören

Idag var jag hos frisören. Blev klippning och slingor. Ljusade upp mitt hår med slingorna så nu är jag ett vandrande solsken eller om man så föredrar en vandrande solstråle.

Återfunnen :D

Min vanliga borste har varit borta ett tag nu. Därmed har jag blivit tvungen att använda min gamla borste :( Men idag så hittade jag min vanliga :D Därmed slipper jag nu att själva borstdelen med de där piggarna lossnar stup i kvarten.

Finally!

Efter mycket om och men, seg dator och låst dator har jag ÄNTLIGEN fört över allt som ska sparas från min dator. Imorgon kan den blåsas ut och förhoppningsvis gör det att min datorn blir normal igen. Annars blir det skroten nästa!

Förvirrad

Min bror fyllde år i fredags. I torsdags sa min pappa att vi skulle fira honom idag. Idag säger mamma att det inte blir något firande.

Liseberg och bio

Idag har jag varit på Liserberg med en kompis. Det var jättekul, men jättevarmt. Min kompis vann en stjärnvist på Toblerone. Jag vann 1:a vinst på Daim och 2:a vinst på Ahlgrens Bilar. När vi hade varit där i några timmar bestämde vi oss för att se om det gick någon bra film på bio. Vi såg på Beck - Levande Begravd. Den var bra, men hade en konstig handling.

Människan socialt och kulturellt

Yay, för frösta gången fick jag 2 (VG/MVG) på en inlämningsuppgift :D Vet att jag klarade provet med så nu är bara frågan om man får G eller VG i slutbetyg på kursen.

Mina besökare
Totalt:

RSS 2.0