Eget arbete med gruppen

Idag gjorde min grupp (jag blev chef) klart uppgift två i semenariumet (eller va det nu heter). Då har man en sak mindre att göra till på måndag (vi ska göra en skiss på vår vapensköld samt en skiss på bildkollaget - hur nu det nu ska gå till när man inte vet vad man ska göra, samt ej vilka bilder man ska använda).

Jag säger bara två saker till: Dvärgar och tydlig xD

Det blir nästan aldrig som man har tänkt sig

Idag hade jag tänkt vara flitig med skolarbete och ha en findag (med dusch, ansiktsmask, smink och parfym). Jag ställde klockan på 8, men gick int upp förrns 12:30 eller något sådant. Visst, jag tog den där duschen, men inte så mycket mer. Jag har sett på tv, DISKAT samt lagt in min torra tvätt där den ska vara.

I'm back from a little break

Det var längesedan jag skrev nu. Jag har inte orkat.

Vad har hänt sedan sist? Jag minns inte allt, men jag klarade tentan i kursen Typografi och form för webb. Jag klarade dock inte tentan i datavetenskap (fruktansvärd svår).

Vi hade klassfest i fredags. Det var kul. Vi började runt 15:15 med att spela tv-spel (provade guitarhero ^^) och drack och umgicks. Vi spelade även kungen (NEJ, inte kortspelet som finns på datorn).

Mina besökare
Totalt:

RSS 2.0